HTML

Grace klinika

2007.05.29. 23:44 balkanr

Hát igen, ez egy olyan sorozat, amit nézek. Tudom, manapság sorozatot nézni annyira laza dolog, hogy szinte már ciki. De hát nincs mit tenni a tömegkultúra elért engem is.



Szóval az van ezzel a sorozattal, hogy vannak iszonyatosan jó részei, amelyek ott lennének a "Minden idők legjobb sorozatepizódjai" választás győztesei között, már ha lenne ilyen. De vannak olyan részek is, amiket a hátam közepére sem kívánnék. Ezek az epizódok nem állnak másból, mint Meredith (ő az egyik főszereplő és lehet, hogy alapjában véve jól nézne ki, csak állandóan "mosottszar" figurára van sminkelve) sírásából és McCsábító (vá, ilyen gáz nevet)se veled, se nélküled viszonyából.

De szerencsére a mai rész nem ilyen volt, hanem jó kis odab*szós. Volt itt lövöldözés az étteremben, egy csomó hülye beteg, na és persze Cliffhanger a végén. Tehát valószínűleg megint vagy három hetet kell várni egy normális részre, de megéri. Remélem.

Szólj hozzá! · 1 trackback

Címkék: sorozat grace klinika grey's anatomy

A bejegyzés trackback címe:

https://balkanr.blog.hu/api/trackback/id/tr11166175

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: daftar isi 2018.10.24. 13:24:15

How to use zoosk without paying for it - The mad hatter incense

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása