HTML

The Tudors

2007.06.15. 15:11 balkanr

Egy újabb sorozat, amit darálok. A címe The Tudors, és amint a nevéből is kikövetkezhető az angol Tudor házról, közelebbről VIII. Henrikről szól a sorozat. Aki szereti a kosztümös sorozatokat annak kötelező.



















VIII. Henrik alsója meglepően divatos, nagyon átérzi az uralkodó a 21. századi divatot. :)



Mivel a Showtime (mondjuk elég nagy kicseszés a csatorna részéről, hogy a honlapjukat csak az USA-ból lehet megnézni) adón megy, ami kábeles (olyan, mint az HBO) így nyugodtan azt csinálnak benne, amit akarnak. Nincs itt semmilyen karika se ORTT se semmi. Ami viszont van az rengeteg dugás. Kb olyan mit egy lightosabb szoftpornó, a király csak csettint, és már jönnek is a szebbnél szebb nők és rakják szét a lábukat. Biztos úgy csinálták meg a szerződést, hogy részenként 3 dugás legyen a minimum.

A karakterek közül szerintem a legjobb, és legeredetibb Sam Neil, aki bíborost játszik. Neki az ilyen szerepeket találták ki, egyszerűen jól áll neki az összeesküvéses arckifejezés.

A kufircon kívül van itt még gyilkolászás, fejlecsapás. Rögtön egy késeléssel alapozzák meg a hangulatot, de utána ez az ügy valahol elsikkad a sok lovaglás közepette. Mondjuk ha repülővel mentek volna egyik helyszínről a másikra, akkor nem tartott volna addig, de az kicsit környezetidegen lett volna a középkortól.

Mindenestre érdekes próbálkozás, válasz HBO féle Rómára. Nekem nagyon bejön, kicsit történelemóra. Mégiscsak egyszeűbb és látványosabb Boleyn Annát jócsajként, kvázi
élőben látni, mint a könyvekben olvasni róla. Tehát engem megfogtak vele, és izgatottan várom a második évadot.

Szólj hozzá!

Címkék: sorozat

A bejegyzés trackback címe:

https://balkanr.blog.hu/api/trackback/id/tr24166191

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása